Caravan of camper wassen

Uw caravan of camper is bij Starwash van harte welkom. Starwash beschikt over een speciaal ontwikkelde wasstraat voor voertuigen zoals caravans en campers. Mensen uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België zijn u al voorgegaan.
De wasstraat is geschikt voor voertuigen met een maximale hoogte van 3,30 meter en een maximale breedte van 2,50 meter. De wasmiddelen die worden gebruikt zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor het reinigen van onbewerkt aluminium en gemoffelde en/of gegalvaniseerde onderdelen.

Reinigingsmiddelen

Het wassen zelf gebeurt met zogenaamd Carlite Compound waardoor een perfecte en krasvrije behandeling gegarandeerd wordt. Het uitermate geavanceerde systeem “leest” voor het wassen uw camper of caravan. Tijdens het wasproces houdt het rekening met uitstekende delen (bijvoorbeeld: een schoorsteen, een antenne, een satellietschotel en een fietsenrek). Standaard in deze behandeling is het gebruik van GlansProtector Gold. Een lakprotectie tegen de invloed van etsende zuren afkomstig van insecten, vogeldrops en boomhars. Tip: laat uw caravan of camper juist voor de winterstalling door ons behandelen en voorkom daarmee het onnodig risico dat zuren in de wintermaanden gaan invreten.

Afspraak maken?
Om uw camper of caravan te laten reinigen en beschermen, kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Gezien de tijd dat wij er mee bezig zijn (30-45 minuten) is het noodzakelijk dat u een afspraak maakt. Onder genot van een kop koffie in onze aangename wachtruimte, kunt u wachten op uw camper of caravan. Er bestaat ook de mogelijkheid dat u op een later moment, bijvoorbeeld de volgende dag, uw bezit gereinigd en wel komt halen. Uw caravan of camper bevindt zich op een afgesloten terrein met camerabeveiliging en staat daarmee veilig voor de nacht. U bent zelf verantwoordelijk voor het aan- en afkoppelen van uw caravan. Dit neemt niet weg dat wij u graag een handje helpen.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van alle actie's

2 + 13 =