Caravan of camper wassen

Uw caravan of camper is bij Starwash van harte welkom. Starwash beschikt over een speciaal ontwikkelde wasstraat voor voertuigen zoals caravans en campers. Mensen uit heel Nederland, maar ook uit Duitsland en België zijn u al voorgegaan.
De wasstraat is geschikt voor voertuigen met een maximale hoogte van 3,30 meter en een maximale breedte van 2,50 meter. De wasmiddelen die worden gebruikt zijn oorspronkelijk ontwikkeld voor de vliegtuigindustrie. Daardoor zijn ze bij uitstek geschikt voor het reinigen van onbewerkt aluminium en gemoffelde en/of gegalvaniseerde onderdelen. De prijs voor het reinigen van uw camper bedraagt € 59,50 en voor uw caravan € 49,50.

Reinigingsmiddelen

Het wassen zelf gebeurt met zogenaamd Carlite Compound waardoor een perfecte en krasvrije behandeling gegarandeerd wordt. Het uitermate geavanceerde systeem “leest” voor het wassen uw camper of caravan. Tijdens het wasproces houdt het rekening met uitstekende delen (bijvoorbeeld: een schoorsteen, een antenne, een satellietschotel en een fietsenrek). Standaard in deze behandeling is het gebruik van GlansProtector Gold. Een lakprotectie tegen de invloed van etsende zuren afkomstig van insecten, vogeldrops en boomhars. Ook wordt uw camper of caravan standaard nagespoeld met osmosewater. Dit voorkomt aanslag, kalkresten of roest. Tip: laat uw caravan of camper juist voor de winterstalling door ons behandelen en voorkom daarmee het onnodig risico dat zuren in de wintermaanden gaan invreten.

Matras reiniging
Wist u dat er zich na verloop van tijd huisstofmijt, huisstofmijt uitwerpselen, schimmels, zweet, huidschilfers, bacteriën en haren in uw gebruikte matrassen en zitkussens bevinden? Maar liefst 97% van alle matrassen van 1 jaar en ouder zijn vervuild met bovengenoemde bacteriën. Het inademen van deze ongezonde stoffen kunnen klachten geven zoals astma, verstopte neus, eczeem, jeuk of benauwdheidsklachten. Voorkom deze klachten door uw matrassen en/of zitkussens met regelmaat te reinigen. Starwash werkt samen met Brand Cleaning in Enschede. Zij maken gebruik van het gepatenteerde Potema dry-cleaning systeem om uw matras weer voor 99.7% bacterievrij te maken. Hierna krijgt uw matras een behandeling met chemicaliënvrije spray die zorgt dat uw matras de komende 2 maanden weer optimaal kan ademen. Tevens zorgt de spray ervoor dat de bacterie uit zweet gedood wordt en de nieuwe huisstofmijt voor de komende maanden geen overlevingskans heeft. In combinatie met de wasbeurt van uw camper of caravan kunt u uw matrassen en/of zitkussens bacterievrij laten maken. De meerprijs hiervoor bedraagt € 58,50. Bel 06 10 10 62 62 of mail naar  info@brandcleaning.nl voor meer informatie.

Afspraak maken?
Om uw camper of caravan te laten reinigen en beschermen, kunt u van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht. Gezien de tijd dat wij er mee bezig zijn (30-45 minuten) is het noodzakelijk dat u telefonisch via 0541 – 516100 een afspraak maakt. Onder genot van een kop koffie in onze aangename wachtruimte, kunt u wachten op uw camper of caravan. Er bestaat ook de mogelijkheid dat u op een later moment, bijvoorbeeld de volgende dag, uw bezit gereinigd en wel komt halen. Uw caravan of camper bevindt zich op een afgesloten terrein met camerabeveiliging en staat daarmee veilig voor de nacht. U bent zelf verantwoordelijk voor het aan- en afkoppelen van uw caravan. Dit neemt niet weg dat wij u graag een handje helpen.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van alle actie's

11 + 11 =